Програма iменi Фулбрайта в Українi
Представництво Інституту Міжнародної Освіти
The Power of International Education
Програма iменi Фулбрайта в Українi
Представництво Інституту Міжнародної Освіти
home

Документи для участі у конкурсі Fulbright Graduate Student Program на 2025-2026 академічний рік

УВАГА! ДОКУМЕНТИ НА УСІ ЦЬОГОРІЧНІ КОНКУРСИ ПОДАЮТЬ ТІЛЬКИ ОНЛАЙН.

Термін подання документів 16 травня 2024 року.

Шановні учасники Програми!  Офіс Програми імені Фулбрайта тимчасово працює дистанційно. Просимо вас не приносити до офісу та не надсилати документи поштою.

Ви можете працювати над анкетою та підготовкою пакету документів без консультацій з Офісом Програми ім. Фулбрайта, якщо прочитали Інструкції, розроблені саме для українських учасників міжнародного конкурсу. Перелік документів та вимог до оформлення анкети, що описано в інструкціях, є вичерпним. Інших документів, за виключенням тих, що прямо зазначено в інструкціях, подавати не потрібно.

Якщо у вас виникатимуть запитання, звертайтесь до координатора програми Інни Бариш:  [email protected]; [email protected]; [email protected]. Обов’язково зазначте у темі повідомлення назву програми «Student Program».

Окрім онлайнової анкети, до 16 травня 2024 року включно (до 24:00 за українським часом), вам потрібно подати зазначені нижче додаткові форми, включно з трьома рекомендаційними листами, без яких пакет документів не буде прийнятий до розгляду.

Пакет документів для участі у конкурсі включає:

Вимоги до оформлення документів:

1). Три рекомендаційні листи – Recommendations – рекомендодавці повинні подати онлайн. Посилання на онлайнову форму рекомендаційного листа та інструкції щодо його заповнення рекомендодавці отримають автоматично через електронну пошту, лише після того, як ви зареєструєте їх в онлайновій анкеті (див. інструкції).
• Рекомендації потрібно подати англійською або мовою оригіналу з перекладом англійською.
• Переклад рекомендаційного листа (якщо рекомендацію написано не англійською мовою), офіційний, завірений у бюро перекладів (не нотаріально), може бути на окремому аркуші.
• Переклад може бути подано рекомендодавцем разом з оригіналом листа безпосередньо через онлайнову форму.

2). Копії документів про вищу освіту – University Transcripts –  дипломи з додатками або/та копії документів про наукові ступені та звання (дипломи, атестати тощо) або/та копія залікової книжки/  (всіх сторінок) електронної відомості для студентів 3-6-х курсів, які ще не отримали диплом на момент проведення конкурсу, до 16 травня 2024 року.

1) на першому етапі конкурсу, до 16 травня, копії документів подають українською мовою або мовою оригіналу. Завіряти копії не потрібно. Скановані документи необхідно завантажити в онлайнову анкету в розділі  Academic Materials (Transcripts & Diplomas)”. Якщо у вас декілька дипломів, просимо відсканувати їх разом з додатками одним файлом. Надсилати/дублювати електронною поштою копії документів про освіту не потрібно.

2) на другому етапі конкурсу визначені після співбесіди фіналісти будуть зобов’язані надати:

  1. Завірені копії всіх документів про вищу освіту українською мовою або мовою оригіналу (диплом/дипломи з додатками або/та копію всіх сторінок залікової книжки/ витяг із залікової книжки / або копію електронної відомості), включно з тими, які було отримано після 16 травня. Документи повинні бути завірені тільки тією установою, яка їх видала (печаткою деканату/учбової частини/ міжнародного відділу/ архіву). Завіряти копії нотаріально не потрібно.
  2. Завірені (у бюро перекладів або у відділі міжнародних зв’язків) переклади всіх документів про вищу освіту англійською мовою (диплом/дипломи з додатками або/та копію всіх сторінок залікової книжки / витяг із залікової книжки (transcript of records)/ або копію електронної відомості), включно з тими, які було отримано після 61 травня. Завіряти переклади нотаріально не потрібно.

3). Портфоліо Portfolioє обов’язковим для кандидатів з творчих напрямків (архітектура, урбаністика, живопис, кіно, музика, скульптура, театр, фотографія, журналістика, інш.).

  1. На першому етапі конкурсу, до 16 травня 2024 року, портфоліо можна подати у довільній формі одним із запропонованих способів: а) завантажити портфоліо в онлайнову анкету в розділі Portfolio b) включити посилання на роботи у резюме або CV.
  2. На другому етапі конкурсу визначені після співбесіди фіналісти конкурсу готуватимуть портфоліо відповідно до вимог американських університетів, до яких буде надіслано їх анкети та творчі матеріали/портфоліо.

4). Згода на обробку персональних даних – обов’язкова форма. Виповнюється українською мовою. Роздруковану, заповнену й завірену особистим підписом форму із зазначенням дати заповнення потрібно відсканувати й завантажити в онлайнову анкету в розділі Additional Information: CountrySpecific Materials”.

Повний пакет документів, включно з рекомендаціями, необхідно подати до кінця доби 16 травня 2024 року, до 24:00 (за українським часом).

Звертаємо вашу увагу на те, що Офіс Програми ім. Фулбрайта працює дистанційно. Ви можете поставити запитання, надіславши електронний лист на адресу:  [email protected];   [email protected][email protected]

У робочі дні, з понеділка по п’ятницю, з 10.00 до 17.00, ви можете також отримати інформацію стосовно програми, зателефонувавши на номер: +38 (067) 394 91 99.

 
Офіс Програми імені Фулбрайта
вул. Еспланадна, 20, кiмн. 904, Київ 01001
Координатор програми – Інна Бариш
[email protected]; [email protected]
Асистент програми – [email protected]